Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Pyetjet kryesore për Google One

Cili është ndryshimi mes Google One dhe "Diskut të Google"?

"Disku i Google" është një shërbim i hapësirës ruajtëse. Google One është një plan abonimi që të jep më shumë hapësirë ruajtëse për ta përdorur në "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google". Përveç kësaj, me Google One, ti merr përfitime të tjera dhe mund ta ndash anëtarësimin tënd me familjen tënde.

Mënyra se si e përdor "Diskun e Google" nuk ndryshon, kështu që nuk ke pse të shqetësohesh për humbjen ose transferimin e ndonjë gjëje.

Mëso më shumë se si Google One funksionon me "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google".

"Disku i Google" është një shërbim i hapësirës ruajtëse. Google One është një plan abonimi që të jep më shumë hapësirë ruajtëse për ta përdorur në "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google". Përveç kësaj, me Google One, ti merr përfitime të tjera dhe mund ta ndash anëtarësimin tënd me familjen tënde.

Mënyra se si e përdor "Diskun e Google" nuk ndryshon, kështu që nuk ke pse të shqetësohesh për humbjen ose transferimin e ndonjë gjëje.

Mëso më shumë se si Google One funksionon me "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google".

Cili është ndryshimi mes hapësirës ruajtëse në renë kompjuterike të Google One dhe hapësirës ruajtëse në renë kompjuterike që vjen me çdo "Llogari të Google"?

Çdo "Llogari e Google" vjen me 15 GB hapësirë ruajtëse që ndahet mes "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google". Kur e përmirëson në Google One, hapësira ruajtëse totale rritet në 100 GB ose më shumë në varësi të planit që zgjedh. Ti merr po ashtu përfitime shtesë si anëtar dhe qasjen te mbështetja nga ekspertët e Google - dhe të gjitha këto mund t'i ndash me familjen tënde. Mëso më shumë rreth hapësirës ruajtëse me Google One.

Çdo "Llogari e Google" vjen me 15 GB hapësirë ruajtëse që ndahet mes "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google". Kur e përmirëson në Google One, hapësira ruajtëse totale rritet në 100 GB ose më shumë në varësi të planit që zgjedh. Ti merr po ashtu përfitime shtesë si anëtar dhe qasjen te mbështetja nga ekspertët e Google - dhe të gjitha këto mund t'i ndash me familjen tënde. Mëso më shumë rreth hapësirës ruajtëse me Google One.

Si mund ta përdor Google One nëse nuk jam anëtar?

Mund të rezervosh të dhënat në telefonin tënd Android ose iOS dhe mund të pastrosh po ashtu hapësirën në "Llogarinë tënde të Google" duke përdorur menaxherin e hapësirës ruajtëse. Nëse anëtarësohesh në Google One, do të shkyçësh veçori të tjera, si p.sh. hapësirë ruajtëse të zgjeruar në renë kompjuterike, mbështetje nga ekipi ynë i ekspertëve të Google dhe përfitime ekskluzive.

Mund të rezervosh të dhënat në telefonin tënd Android ose iOS dhe mund të pastrosh po ashtu hapësirën në "Llogarinë tënde të Google" duke përdorur menaxherin e hapësirës ruajtëse. Nëse anëtarësohesh në Google One, do të shkyçësh veçori të tjera, si p.sh. hapësirë ruajtëse të zgjeruar në renë kompjuterike, mbështetje nga ekipi ynë i ekspertëve të Google dhe përfitime ekskluzive.

Me kë mund ta ndaj anëtarësimin tim të Google One?

Mund ta ndash Google One me deri në 5 anëtarë të tjerë të familjes pa kosto shtesë (kështu që janë 6 në total, duke përfshirë edhe ty). Kur krijon një grup të ri të familjes, mund të shtosh ose të heqësh anëtarë të tjerë të familjes.

Nëse je tashmë anëtar i një grupi të familjes në Google, mund ta ndash planin tënd të Google One me pjesën tjetër të grupit tënd ekzistues. Mëso më shumë për ndarjen e anëtarësimit të Google One.

Mund ta ndash Google One me deri në 5 anëtarë të tjerë të familjes pa kosto shtesë (kështu që janë 6 në total, duke përfshirë edhe ty). Kur krijon një grup të ri të familjes, mund të shtosh ose të heqësh anëtarë të tjerë të familjes.

Nëse je tashmë anëtar i një grupi të familjes në Google, mund ta ndash planin tënd të Google One me pjesën tjetër të grupit tënd ekzistues. Mëso më shumë për ndarjen e anëtarësimit të Google One.

Çfarë ndaj me grupin tim të familjes? A mund t'i shikojnë ata të gjitha gjërat e mia të ndara?

Mund të ndash të gjitha përfitimet e Google One me grupin tënd të familjes - pa ndarë asnjë nga skedarët e tu personalë. Anëtarët e familjes ndajnë hapësirën ruajtëse që vjen me planin tënd të Google One. Por grupi yt i familjes nuk mund të shikojë se çfarë ruan ti, përveçse kur ndan në mënyrë specifike me ta nga "Disku i Google", Gmail ose "Fotografitë e Google". Mëso më shumë për ndarjen e skedarëve të "Diskut të Google".

Të gjithë anëtarët e familjes mund të marrim po ashtu mbështetje nga ekspertët e Google dhe përfitimet e anëtarit (përveçse për llogaritë e menaxhuara nga prindërit). Disa përfitime shkojnë për personin e parë në grupin tënd që i kërkon ato.

Mund të ndash të gjitha përfitimet e Google One me grupin tënd të familjes - pa ndarë asnjë nga skedarët e tu personalë. Anëtarët e familjes ndajnë hapësirën ruajtëse që vjen me planin tënd të Google One. Por grupi yt i familjes nuk mund të shikojë se çfarë ruan ti, përveçse kur ndan në mënyrë specifike me ta nga "Disku i Google", Gmail ose "Fotografitë e Google". Mëso më shumë për ndarjen e skedarëve të "Diskut të Google".

Të gjithë anëtarët e familjes mund të marrim po ashtu mbështetje nga ekspertët e Google dhe përfitimet e anëtarit (përveçse për llogaritë e menaxhuara nga prindërit). Disa përfitime shkojnë për personin e parë në grupin tënd që i kërkon ato.

Si të blej një plan të Google One?

Për të marrë një plan nëpërmjet aplikacionit Google One, ndiq hapat më poshtë. Mund të blesh po ashtu një plan nga uebsajti i Google One.

Për të marrë një plan nëpërmjet aplikacionit Google One, ndiq hapat më poshtë. Mund të blesh po ashtu një plan nga uebsajti i Google One.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).