Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Siguria dhe privatësia

A janë të sigurta gjërat e mia me Google One?

Siguria është dhe ka qenë gjithmonë një prioritet kryesor për ne. Të gjitha shërbimet e Google, duke përfshirë Google One, janë të mbrojtura nga një prej infrastrukturave më të përparuara të sigurisë në botë. Skedarët, email-et dhe fotografitë e tua janë të ruajtura në mënyrë të sigurt në serverët tanë. Mëso më shumë se si Google i mban të sigurt gjërat e tua.

Siguria është dhe ka qenë gjithmonë një prioritet kryesor për ne. Të gjitha shërbimet e Google, duke përfshirë Google One, janë të mbrojtura nga një prej infrastrukturave më të përparuara të sigurisë në botë. Skedarët, email-et dhe fotografitë e tua janë të ruajtura në mënyrë të sigurt në serverët tanë. Mëso më shumë se si Google i mban të sigurt gjërat e tua.

Nëse e ndaj Google One me familjen time, a do t'i shikojnë ata përmbajtjet e mia?

Jo. Nuk ke pse shqetësohesh se grupi yt i familjes mund të shikojë gjërat e tua të ruajtura - përveçse nëse i ndan në mënyrë specifike me ta. Mëso më shumë për ndarjen e planit tënd.

Jo. Nuk ke pse shqetësohesh se grupi yt i familjes mund të shikojë gjërat e tua të ruajtura - përveçse nëse i ndan në mënyrë specifike me ta. Mëso më shumë për ndarjen e planit tënd.

A mund të lidhem me VPN nga Google One nga çdo shtet?

Mund të lidhesh nga secili prej shteteve që mbështeten aktualisht. Shiko listën e shteteve të mbështetura këtu.

Mund të lidhesh nga secili prej shteteve që mbështeten aktualisht. Shiko listën e shteteve të mbështetura këtu.

Çfarë është një VPN? Si funksionon?

Për të ndihmuar në mbrojtjen e informacioneve të tua nga hakerët, një VPN ose një rrjet virtual privat siguron dhe enkripton lidhjen online. Një VPN mund të ndihmojë po ashtu në përmirësimin e privatësisë online pasi ajo e bën adresën tënde IP të padukshme për sajtet që viziton dhe e bën aktivitetin tënd online të padukshëm për ofruesin e rrjetit, ofruesin e shërbimit të internetit ose punëdhënësin tënd. Mëso më shumë.

Anëtarët e Google One në një plan me 2 TB ose më shumë mund ta aktivizojnë VPN-në nga aplikacioni Google One. Mund ta shkarkosh aplikacionin Google One nga "Dyqani i Play" për Android ose nga App Store për iOS, ose mund të shkarkosh aplikacionin për desktop për Windows ose Mac.

Për të ndihmuar në mbrojtjen e informacioneve të tua nga hakerët, një VPN ose një rrjet virtual privat siguron dhe enkripton lidhjen online. Një VPN mund të ndihmojë po ashtu në përmirësimin e privatësisë online pasi ajo e bën adresën tënde IP të padukshme për sajtet që viziton dhe e bën aktivitetin tënd online të padukshëm për ofruesin e rrjetit, ofruesin e shërbimit të internetit ose punëdhënësin tënd. Mëso më shumë.

Anëtarët e Google One në një plan me 2 TB ose më shumë mund ta aktivizojnë VPN-në nga aplikacioni Google One. Mund ta shkarkosh aplikacionin Google One nga "Dyqani i Play" për Android ose nga App Store për iOS, ose mund të shkarkosh aplikacionin për desktop për Windows ose Mac.

Si ta aktivizoj VPN-në?

Për Android ose iOS:

 1. Hap aplikacionin Google One në pajisjen tënde Android ose iOS
 2. Trokit te “Përfitimet”
 3. Trokit te “Shiko detajet” nën “Mbrojtja online me një VPN”
 4. Aktivizo çelësin pranë “Përdor VPN-në”

Për Windows ose Mac:

 1. Shkarko dhe instalo aplikacionin për desktop për Windows ose Mac
 2. Pasi të instalohet, hap aplikacionin për desktop dhe ndiq udhëzimet për të aktivizuar VPN-në

Për Android ose iOS:

 1. Hap aplikacionin Google One në pajisjen tënde Android ose iOS
 2. Trokit te “Përfitimet”
 3. Trokit te “Shiko detajet” nën “Mbrojtja online me një VPN”
 4. Aktivizo çelësin pranë “Përdor VPN-në”

Për Windows ose Mac:

 1. Shkarko dhe instalo aplikacionin për desktop për Windows ose Mac
 2. Pasi të instalohet, hap aplikacionin për desktop dhe ndiq udhëzimet për të aktivizuar VPN-në

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).