Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Planet e Google One dhe çmimet

Sa kushton Google One?

Google One ofron një mori planesh, kështu që mund të gjesh atë që të përshtatet. Planet ndryshojnë sipas shtetit, kështu që kontrollo çmimet në shtetin tënd.

Google One ofron një mori planesh, kështu që mund të gjesh atë që të përshtatet. Planet ndryshojnë sipas shtetit, kështu që kontrollo çmimet në shtetin tënd.

Si paguaj për Google One?

Si mund ta përdor Google One nëse nuk jam anëtar?

Mund të rezervosh të dhënat në telefonin tënd Android ose iOS dhe mund të pastrosh po ashtu hapësirën në "Llogarinë tënde të Google" duke përdorur menaxherin e hapësirës ruajtëse. Nëse anëtarësohesh në Google One, do të shkyçësh veçori të tjera, si p.sh. hapësirë ruajtëse të zgjeruar në renë kompjuterike, mbështetje nga ekipi ynë i ekspertëve të Google dhe përfitime ekskluzive.

Mund të rezervosh të dhënat në telefonin tënd Android ose iOS dhe mund të pastrosh po ashtu hapësirën në "Llogarinë tënde të Google" duke përdorur menaxherin e hapësirës ruajtëse. Nëse anëtarësohesh në Google One, do të shkyçësh veçori të tjera, si p.sh. hapësirë ruajtëse të zgjeruar në renë kompjuterike, mbështetje nga ekipi ynë i ekspertëve të Google dhe përfitime ekskluzive.

A ka kosto shtesë për ta ndarë planin tim me personat në grupin tim të familjes?

Jo, nuk kushton më shumë që ta ndash anëtarësimin tënd të Google One me njerëzit në grupin tënd të familjes. Ndarja e bën më të thjeshtë hapësirën ruajtëse nën një faturë të vetme dhe i jep grupit tënd të familjes qasje te përfitimet e Google One. Mëso më shumë për ndarjen e planit.

Jo, nuk kushton më shumë që ta ndash anëtarësimin tënd të Google One me njerëzit në grupin tënd të familjes. Ndarja e bën më të thjeshtë hapësirën ruajtëse nën një faturë të vetme dhe i jep grupit tënd të familjes qasje te përfitimet e Google One. Mëso më shumë për ndarjen e planit.

Mund të marr një plan vjetor?

Po, mund të zgjedhësh mes faturimit vjetor dhe mujor për planet me 100 GB, 200 GB dhe 2 TB. Për sasitë më të mëdha të hapësirës ruajtëse ofrohet vetëm faturimi mujor.

Nëse zgjedh faturimin vjetor, do të kursesh nga kostoja totale. Shiko detajet e çmimeve.

Ki parasysh se mund të zbatohen disa kufizime nëse e merr Google One nëpërmjet një partneri ose kompanie tjetër.

Po, mund të zgjedhësh mes faturimit vjetor dhe mujor për planet me 100 GB, 200 GB dhe 2 TB. Për sasitë më të mëdha të hapësirës ruajtëse ofrohet vetëm faturimi mujor.

Nëse zgjedh faturimin vjetor, do të kursesh nga kostoja totale. Shiko detajet e çmimeve.

Ki parasysh se mund të zbatohen disa kufizime nëse e merr Google One nëpërmjet një partneri ose kompanie tjetër.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).