Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Përfitimet e anëtarëve

Çfarë përfitimesh për anëtarin marr unë me Google One?

Përfitimet variojnë sipas shtetit dhe janë gjithmonë në ndryshim, kështu që kontrollo sajtin e uebit të Google One për informacionet më të fundit ose fol me një ekspert të Google nëse je anëtar. Disa shembuj të përfitimeve përfshijnë shpërblimet e anëtarëve në "Dyqanin e Google", kredite të Google Play dhe çmime preferenciale në hotele të caktuara në "Kërko në Google".

Përfitimet variojnë sipas shtetit dhe janë gjithmonë në ndryshim, kështu që kontrollo sajtin e uebit të Google One për informacionet më të fundit ose fol me një ekspert të Google nëse je anëtar. Disa shembuj të përfitimeve përfshijnë shpërblimet e anëtarëve në "Dyqanin e Google", kredite të Google Play dhe çmime preferenciale në hotele të caktuara në "Kërko në Google".

Çfarë përfitimesh për hotelet marr unë me anëtarësimin tim të Google One?

Me Google One, ti merr deri në 40% ulje nga hotele të caktuara, kur kjo ofrohet. Për të përdorur përfitimet e tua të hoteleve, kërko për hotele kur je identifikuar në "Llogarinë tënde të Google" me anëtarësimin tënd të Google One. Mëso më shumë për përfitimet për hotelet.

Me Google One, ti merr deri në 40% ulje nga hotele të caktuara, kur kjo ofrohet. Për të përdorur përfitimet e tua të hoteleve, kërko për hotele kur je identifikuar në "Llogarinë tënde të Google" me anëtarësimin tënd të Google One. Mëso më shumë për përfitimet për hotelet.

Përfitime të tjera për anëtarët në të ardhmen?

Po! Ne po punojmë për t'u ofruar anëtarëve përfitime në një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të Google. Qëndro i sintonizuar!

Për t'u njoftuar për përfitimet e reja, shko te "Cilësimet" te sajti i uebit ose tek aplikacioni i Google One dhe përditëso preferencat e tua të email-it.

Po! Ne po punojmë për t'u ofruar anëtarëve përfitime në një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të Google. Qëndro i sintonizuar!

Për t'u njoftuar për përfitimet e reja, shko te "Cilësimet" te sajti i uebit ose tek aplikacioni i Google One dhe përditëso preferencat e tua të email-it.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).