Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Disponueshmëria ndërkombëtare

Sa kushton Google One në shtetin tim?

Mund ta ndaj anëtarësimin tim të Google One me dikë në një shtet tjetër?

Jo. Njerëzit në grupin tënd të familjes duhet të jetojnë në të njëjtin shtet me ty për të përfituar nga anëtarësimi dhe përfitimet e tua të Google One.

Jo. Njerëzit në grupin tënd të familjes duhet të jetojnë në të njëjtin shtet me ty për të përfituar nga anëtarësimi dhe përfitimet e tua të Google One.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).