Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Aplikacioni Google One

Duhet të përdor aplikacionin e Google One për të menaxhuar planin tim të hapësirës ruajtëse?

Jo. Mund ta menaxhosh po ashtu planin tënd të hapësirës ruajtëse edhe në desktop duke u identifikuar me "Llogarinë tënde të Google" dhe duke shkuar tek uebsajti. Mund të qasesh dhe të ndash gjithmonë skedarët, mesazhet dhe fotografitë e tua nëpërmjet "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google".

Jo. Mund ta menaxhosh po ashtu planin tënd të hapësirës ruajtëse edhe në desktop duke u identifikuar me "Llogarinë tënde të Google" dhe duke shkuar tek uebsajti. Mund të qasesh dhe të ndash gjithmonë skedarët, mesazhet dhe fotografitë e tua nëpërmjet "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google".

Çfarë rezervohet në pajisjen time me aplikacionin Google One?

Mund ta përdorësh aplikacionin Google One për të rezervuar gjërat e rëndësishme në telefonin tënd. Në Android, Google One mund t'i rezervojë automatikisht fotografitë, videot, kontaktet, mesazhet, shënimet e tua etj. Aplikacioni i iOS mund të rezervojë fotografitë, videot, kontaktet e tua dhe ngjarjet e kalendarit.

Mund ta përdorësh aplikacionin Google One për të rezervuar gjërat e rëndësishme në telefonin tënd. Në Android, Google One mund t'i rezervojë automatikisht fotografitë, videot, kontaktet, mesazhet, shënimet e tua etj. Aplikacioni i iOS mund të rezervojë fotografitë, videot, kontaktet e tua dhe ngjarjet e kalendarit.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).