Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Ekspertët e Google

Cilët janë ekspertët e Google? Çfarë lloji pyetjesh mund t'u përgjigjen?

Ekspertët e Google One janë trajnuar nga Google për të ndihmuar në përgjigjet e pyetjeve të tua për produktet dhe shërbimet e Google.

Ekspertët tanë janë gati për ty, pavarësisht nëse duhet të rikuperosh një skedar që ke fshirë nga "Disku" apo dëshiron të mësosh se si të përdorësh Gmail offline. Me vetëm një trokitje në aplikacionin ose sajtin e Google One, mund të lidhesh drejtpërdrejt me një ekspert të Google.

Ki parasysh se ekspertët e Google One nuk mund t'u përgjigjen pyetjeve për produktet e biznesit si p.sh. Workspace.

Ekspertët e Google One janë trajnuar nga Google për të ndihmuar në përgjigjet e pyetjeve të tua për produktet dhe shërbimet e Google.

Ekspertët tanë janë gati për ty, pavarësisht nëse duhet të rikuperosh një skedar që ke fshirë nga "Disku" apo dëshiron të mësosh se si të përdorësh Gmail offline. Me vetëm një trokitje në aplikacionin ose sajtin e Google One, mund të lidhesh drejtpërdrejt me një ekspert të Google.

Ki parasysh se ekspertët e Google One nuk mund t'u përgjigjen pyetjeve për produktet e biznesit si p.sh. Workspace.

A ka ekspertë të Google për shtetin tim?

Ekspertët e Google janë kudo ku ofrohet Google One, dhe niveli i mbështetjes varet nga gjuha. Ne po punojmë për ta zgjeruar ekipin tonë të ekspertëve të Google për t'u siguruar që të marrësh përgjigje për të gjitha pyetjet e tua.

Ekspertët e Google janë kudo ku ofrohet Google One, dhe niveli i mbështetjes varet nga gjuha. Ne po punojmë për ta zgjeruar ekipin tonë të ekspertëve të Google për t'u siguruar që të marrësh përgjigje për të gjitha pyetjet e tua.

Si të kontaktoj me një ekspert të Google?

Për të marrë ndihmë nga një ekspert i Google, ndiq këta hapa më poshtë në aplikacionin Google One ose vizito uebsajtin e Google One.

Për të marrë ndihmë nga një ekspert i Google, ndiq këta hapa më poshtë në aplikacionin Google One ose vizito uebsajtin e Google One.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).