Nga 1,99 US$/muaj

Hapësirë ruajtëse e zgjeruar, qasje tek ekspertët etj. - të gjitha në një plan që mund ta ndash
Nga 1,99 US$/muaj

Kap momentin dhe mbaje me rezolucion të plotë

Rajesh S - i dhënë pas udhëtimeve, baba

100 GB

27 udhëtime të familjes me fotografitë me cilësi origjinale

Shndërroji idetë e shkëlqyera në plane të mëdha

Lilah G - pronare dyqani lodrash

100 GB

4 vite dizajne, inventarë dhe planifikime

Shijo kujtimet e krijuara së bashku, për vitet që vijnë

Margaret J - artiste, nënë

100 GB

9 vite me projekte, piktura dhe fotografi

Ruaj momentet kryesore dhe kthehu përsëri në lojë

Yuriko Z - lojtare, dizajnere e lëvizjes

100 GB

53 orë filmime lojërash dhe më shumë

Hapësirë ​​për gjithçka

Hapësirë për t'u rritur

Ruaj gjithçka, nga videot e deri te muzika dhe dokumentet, që të gjitha të jenë të arritshme dhe të mund të ndahen me lehtësi. Hapësira jote ruajtëse ndahet mes "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google".

Ato që ke në telefon kanë rëndësi

Nëse është në telefonin tënd, ka rëndësi për ty. Fito qetësinë duke i pasur gjërat që kanë rëndësi për ty në telefonin tënd - fotografitë, videot, kontaktet etj. - të rezervuara me aplikacionin Google One.

Jeta jote, pa ngjeshje

Mbaji fotografitë dhe videot e tua me rezolucion të plotë, pa u shqetësuar për hapësirën. Ka shumë vend për t'i ruajtur imazhet me cilësinë e tyre origjinale me "Fotografitë e Google", kështu që kujtimet e tua do të mbeten gjithmonë të qarta.

Të mbrojtura dhe të sigurta

Qëndro i qetë duke e ditur se skedarët dhe kujtimet e rëndësishme për ty janë ruajtur në mënyrë të sigurt në renë kompjuterike. Dhe, me një VPN të integruar në aplikacionin Google One për telefonat Android, mund ta enkriptosh aktivitetin tënd në linjë për një shtresë tjetër mbrojtjeje. Mëso më shumë për VPN-në tonë.

Si dhe përfitime të reja në Google

Shpërblimet e "Dyqanit të Google"

Merr deri në 10% mbrapsht në kredite të "Dyqanit" kur blen pajisje dhe aksesorë në "Dyqanin e Google".

*Për anëtarët dhe planet e përshtatshme të Google One në shtete të kufizuara. Shpërblimet variojnë sipas planit. Zbatohen kufizime.

Çmime speciale për hotelet

Shijo ulje ekskluzive çmimesh për hotelet e rezervuara nëpërmjet Google. Thjesht kërko për çmime për anëtarë të Google One kur kërkon për hotele në Google.

Ekspertët, një trokitje larg

Merr qasje të drejtpërdrejtë te personat që flasin rrjedhshëm gjuhën e Google. Nëse ke nevojë për ndihmë për produktet dhe shërbimet tona, ekipi ynë i ekspertëve është gati për ty.

Hapësira ruajtëse e familjes
 • Rajesh

  7 GB
 • Nancy

  30 GB
 • Sophie

  18 GB

Edhe familja jote merr pjesë po ashtu

Fto deri në 5 anëtarë të tjerë të familjes në planin tënd dhe thjeshtoje hapësirën ruajtëse për të gjithë. Anëtarët e familjes marrin hapësirën e tyre për të ruajtur skedarët, email-et dhe fotografitë personale. Dhe të gjithë marrin qasje te përfitimet e Google One.

Përmirësoje në një plan të përshtatshëm për ty

Duke filluar nga 100 GB. Të gjitha "Llogaritë e Google" përfshijnë 15 GB hapësirë ruajtëse falas.
Duke e përmirësuar në një plan të Google One, ti pranon Kushtet e shërbimit të Google One. Shënim. Në Politikën e privatësisë së Google përshkruhet se si trajtohen të dhënat në këtë shërbim.
15 GB
Përfshin
 • 15 GB hapësirë ruajtëse
I rekomanduar
Bazë
100 GB
Ose parapaguaj për një vit
(kurse 16%):
Google One përfshin
 • 100 GB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Opsioni për të shtuar familjen
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
Standarde
200 GB
Ose parapaguaj për një vit
(kurse 16%):
Merr 3% mbrapsht në kredite të "Dyqanit" për blerjet në "Dyqanin e Google"
Google One përfshin
 • 200 GB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Opsioni për të shtuar familjen
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
 • 3% që kthehen në "Dyqanin e Google"
Premium
2 TB
Ose parapaguaj për një vit
(kurse 17%):
Merr 10% mbrapsht në kredite të "Dyqanit" për blerjet në "Dyqanin e Google"
Google One përfshin
 • 2 TB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Opsioni për të shtuar familjen
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
 • 10% që kthehen në "Dyqanin e Google"
 • VPN për telefonin Android

Merr aplikacionin Google One

Mbaji gjërat e rëndësishme në telefonin tënd të rezervuara në renë kompjuterike.