Nga 1,99 US$/muaj

Rrit sigurinë në linjë me VPN-në nga Google One

Me vetëm një trokitje nga aplikacioni Google One në Android ose iOS, mund ta enkriptosh aktivitetin tënd në linjë për një shtresë tjetër mbrojtjeje.

Shërbimi VPN i përfshirë në planet me 2 TB ose më shumë në shtete të caktuara

Mbrojtje shtesë në linjë

Shfrytëzo sigurinë e nivelit botëror të Google për të enkriptuar trafikun në linjë të telefonit tënd, pavarësisht se çfarë aplikacioni ose shfletuesi po përdor ti

  • Shfleto, transmeto dhe shkarko përmbajtje me një lidhje të sigurt dhe private2
  • Mbrohu nga përgjimet e hakerëve në rrjetet e pasigurta (si p.sh. Wi-Fi publike)
  • Zvogëlo monitorimin në linjë duke e fshehur adresën tënde IP

Një siguri që mund t'i besosh

Privatësia dhe siguria janë në thelb të gjithçkaje që bëjmë.

Cilësi funksionimi e shpejtë

VPN-ja nga Google One mbështetet nga arkitektura e rrjetit e Google, e nivelit më të lartë. Mund ta mbash VPN-në gjithmonë në ekzekutim, ndërkohë që vazhdon të kesh një lidhje të shpejtë interneti në aplikacionet dhe shërbimet e tua.

Pa ndërprerje dhe me lehtësi

Të duhet vetëm një trokitje nga aplikacioni Google One për ta aktivizuar VPN-në. Mund ta shtosh po ashtu te cilësimet e shpejta për qasje edhe më të lehtë.

Si funksionon VPN-ja

Shfletuesi dhe aplikacionet e tua mund të transmetojnë shpesh informacione delikate në linjë. Disa sajte dhe aplikacione përdorin një enkriptim të papërditësuar, të dobët ose nuk e përdorin aspak atë.
Kur janë në transmetim, të dhënat e pasiguruara mund të zbulohen ose të modifikohen nga hakerët, gjë që komprometon privatësinë dhe sigurinë tënde të përgjithshme.
Kur aktivizon një VPN, të dhënat e tua në linjë mbrohen duke lëvizur nëpërmjet një tuneli me enkriptim të fortë. Tuneli i VPN-së drejtohet nga Google nëpërmjet serverëve tanë globalë të sigurt.Mëso më shumë për atë që e bën VPN-në nga Google One të ndryshme nga VPN-të e tjera dhe si ta konfigurosh atë.

Përfito sa më shumë nga anëtarësimi yt i Google One

VPN-ja është një nga shumë përfitimet e përfshira me planet e Google One me 2 TB dhe më shumë në shtete të caktuara

2 TB
9,99 US$ / muaj ose 99,99 US$ / vit
  • VPN-në për Android dhe iOS
  • 2 TB hapësirë ruajtëse
  • Qasje tek ekspertët e Google
  • Ndaje me deri në 5 të tjerë
  • Përfitimet shtesë të anëtarëve
  • 10% që kthehen në "Dyqanin e Google"
  • Veçoritë premium të Google Workspace
VPN-ja ofrohet nëpërmjet aplikacionit Google One për Android dhe iOS.

Anëtarët ekzistues të Google One në një plan me 2 TB ose më shumë në shtete të caktuara marrin qasje te rrjeti VPN pa kosto shtesë. Thjesht aktivizo VPN-në me një trokitje nga aplikacioni Google One për Android ose iOS.

Windows dhe Mac priten së shpejti

1Kryhen disa regjistrime minimale për të siguruar cilësinë e shërbimit, por trafiku i rrjetit tënd dhe adresa IP nuk lidhen asnjëherë me aktivitetin tënd të VPN-së.
2Nuk do të mund ta ndryshosh vendndodhjen e adresës sate IP për të shikuar përmbajtje që nuk ofrohen në rajonin tënd.