Nga 1,99 US$/muaj

Ke pyetje për Google One? Ne i kemi përgjigjet.

Disku i Google, Gmail, Fotografitë e Google

Cili është ndryshimi mes Google One dhe "Diskut të Google"?

"Disku i Google" është një shërbim i hapësirës ruajtëse. Google One është një plan abonimi që të jep më shumë hapësirë ruajtëse për ta përdorur në "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google". Përveç kësaj, me Google One, ti merr përfitime të tjera dhe mund ta ndash anëtarësimin tënd me familjen tënde.

Mënyra se si e përdor "Diskun e Google" nuk ndryshon, kështu që nuk ke pse të shqetësohesh për humbjen ose transferimin e ndonjë gjëje.

Mëso më shumë se si Google One funksionon me "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google".

"Disku i Google" është një shërbim i hapësirës ruajtëse. Google One është një plan abonimi që të jep më shumë hapësirë ruajtëse për ta përdorur në "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google". Përveç kësaj, me Google One, ti merr përfitime të tjera dhe mund ta ndash anëtarësimin tënd me familjen tënde.

Mënyra se si e përdor "Diskun e Google" nuk ndryshon, kështu që nuk ke pse të shqetësohesh për humbjen ose transferimin e ndonjë gjëje.

Mëso më shumë se si Google One funksionon me "Diskun e Google", Gmail dhe "Fotografitë e Google".

Unë paguaj tashmë për hapësirë ruajtëse shtesë me "Diskun". Çfarë ndikimi ka për mua Google One?

Përdoruesit që paguajnë tashmë për hapësirë ruajtëse shtesë me "Diskun e Google" nëpërmjet llogarive të tyre personale do të përmirësohen automatikisht te Google One nëse ofrohet në shtetin tënd (Shënim. Përjashto klientët e biznesit të G Suite). Nëse nuk je një përdorues me pagesë, mund të regjistrohesh për Google One dhe të marrësh 100 GB ose më shumë hapësirë ruajtëse në total mes "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google". Mund të zbatohen disa kufizime në varësi të llogarisë sate.

Përdoruesit që paguajnë tashmë për hapësirë ruajtëse shtesë me "Diskun e Google" nëpërmjet llogarive të tyre personale do të përmirësohen automatikisht te Google One nëse ofrohet në shtetin tënd (Shënim. Përjashto klientët e biznesit të G Suite). Nëse nuk je një përdorues me pagesë, mund të regjistrohesh për Google One dhe të marrësh 100 GB ose më shumë hapësirë ruajtëse në total mes "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google". Mund të zbatohen disa kufizime në varësi të llogarisë sate.

A kam një qasje të ndryshme te skedarët e mi me Google One?

Jo. Mund të qasesh përsëri te skedarët e tu, mesazhet dhe fotografitë në të njëjtën mënyrë - nëpërmjet "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google".

Jo. Mund të qasesh përsëri te skedarët e tu, mesazhet dhe fotografitë në të njëjtën mënyrë - nëpërmjet "Diskut të Google", Gmail dhe "Fotografive të Google".

Cili është ndryshimi mes fotografive me cilësi origjinale dhe fotografive me cilësi të lartë?

"Fotografitë e Google" ofrojnë hapësirë ruajtëse falas dhe të pakufizuar me cilësi të lartë, ku fotografitë ngjishen në 16 MP dhe videot në 1080p. Fotografitë dhe videot me cilësi origjinale ruhen në të njëjtin rezolucion që i ke nxjerrë dhe llogariten në hapësirën tënde ruajtëse të Google. Mëso më shumë për fotografitë me cilësi origjinale dhe fotografitë me cilësi të lartë.

"Fotografitë e Google" ofrojnë hapësirë ruajtëse falas dhe të pakufizuar me cilësi të lartë, ku fotografitë ngjishen në 16 MP dhe videot në 1080p. Fotografitë dhe videot me cilësi origjinale ruhen në të njëjtin rezolucion që i ke nxjerrë dhe llogariten në hapësirën tënde ruajtëse të Google. Mëso më shumë për fotografitë me cilësi origjinale dhe fotografitë me cilësi të lartë.

Mund të marr Google One për llogarinë time të G Suite?

Google One ofrohet vetëm për "Llogaritë personale të Google" - jo për G Suite. Nëse je identifikuar aktualisht me llogarinë tënde të G Suite, mund të kalosh te "Llogaria jote personale e Google" për ta përmirësuar. Mëso se si mund të blesh hapësirë ruajtëse shtesë për llogarinë tënde të G Suite.

Google One ofrohet vetëm për "Llogaritë personale të Google" - jo për G Suite. Nëse je identifikuar aktualisht me llogarinë tënde të G Suite, mund të kalosh te "Llogaria jote personale e Google" për ta përmirësuar. Mëso se si mund të blesh hapësirë ruajtëse shtesë për llogarinë tënde të G Suite.

Ke ende pyetje? Shiko në Qendrën tonë të ndihmës.

Pasi të jesh një anëtar i Google One, mund të marrësh qasje të drejtpërdrejt tek ekspertët e Google që mund të ndihmojnë për t'iu përgjigjur pyetjeve për produktet dhe shërbimet e Google (duke përfshirë Google One).

Google