Nga 1,99 US$/muaj

Mbështetja për të gjithë Google është këtu

Pavarësisht nëse ke pyetje për "Fotografitë", Gmail ose Maps - mund të mbështetesh te ne.

Projektuar pikërisht për ty

Mënyra të tjera për t'u lidhur

Bisedë drejtpërdrejt, email ose telefonatë

Ofrohet në 23 gjuhë

Zgjidh gjuhën tënde të preferuar për të gjetur përgjigjet

Për referencë më të shpejtë

Shiko përsëri pyetjet e kaluara që kanë një historik me mbështetjen

Dëshmitë e anëtarëve

Ja se çfarë kanë për të thënë anëtarët e Google One

 • Brittany

  “Ekipi ishte shumë i gatshëm për të më drejtuar nëpër cilësimet e mia të Google One dhe më mësuan se si të shkrija bashkë llogaritë e mia të lidhura të Gmail për qëllime të hapësirës ruajtëse. Faleminderit!”

 • James

  “Mendova se kjo do të zgjaste për orë të tëra, por mora menjëherë një telefonatë dhe problemet e mia u zgjidhën për vetëm disa minuta. Shërbim i shkëlqyer!”

 • Carol

  “Pasi hakerët morën kontrollin mbi llogarinë time, unë munda të merrja frymë përsëri me ndihmën e ekipit tuaj. Eksperti i Google më ndihmoi me shpejtësi të rimerrja kontrollin dhe më tregoi se çfarë mund të bëj për t'u mbrojtur për të parandaluar që kjo të mos ndodhë më.”

 • Bradly

  “Nuk kisha një problem të lehtë, por eksperti i Google e gjeti kohën për të eksploruar të gjitha opsionet dhe zgjidhjet. Në fund, arritëm të rezervonim në mënyrë të sigurt të gjithë albumin tim fotografik me rezolucion të plotë. Faleminderit!”

 • Alon

  “Eksperti i Google më udhëzoi për përdorimin e veçorisë së rezervimit dhe sinkronizimit (që as nuk e dija se ekzistonte) dhe për përdorimin e saj për të rezervuar fotografitë e mia.”

Po kërkon përgjigje?

Bëhu një anëtar i Google One dhe kontakto me ekipin tonë.

Një anëtarësim për të përfituar më shumë nga Google.

Hapësirë ruajtëse e zgjeruar, qasje tek ekspertët etj. - të gjitha në një plan që mund ta ndash.