Nga 1,99 US$/muaj

Zgjidh një plan të përshtatshëm për ty

Duke filluar nga 100 GB. Të gjitha "Llogaritë e Google" përfshijnë 15 GB hapësirë ruajtëse.
Duke u abonuar në një plan të Google One, ti pranon Kushtet e shërbimit të Google One. Shënim. Në Politikën e privatësisë së Google përshkruhet se si trajtohen të dhënat në këtë shërbim.
15 GB
Përfshin
 • 15 GB hapësirë ruajtëse
I rekomanduar
Bazë
100 GB
1,99 US$ / muaj
Faturohet çdo muaj
Google One përfshin
 • 100 GB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Ndaje me deri në 5 të tjerë
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
 • VPN për shumë pajisje
Standarde
200 GB
2,99 US$ / muaj
Faturohet çdo muaj
Merr 3% mbrapsht në kredite të "Dyqanit" për blerjet në "Dyqanin e Google"
Google One përfshin
 • 200 GB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Ndaje me deri në 5 të tjerë
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
 • 3% që kthehen në "Dyqanin e Google"
 • VPN për shumë pajisje
Premium
2 TB
9,99 US$ / muaj
Faturohet çdo muaj
Merr 10% mbrapsht në kredite të "Dyqanit" për blerjet në "Dyqanin e Google"
Google One përfshin
 • 2 TB hapësirë ruajtëse
 • Qasje tek ekspertët e Google
 • Ndaje me deri në 5 të tjerë
 • Përfitimet shtesë të anëtarëve
 • 10% që kthehen në "Dyqanin e Google"
 • VPN për shumë pajisje

Menaxho planin tënd me aplikacionin Google One

Kontrollo hapësirën ruajtëse, eksploro veçoritë dhe shfrytëzo përfitimet e anëtarit, të gjitha në një vend të vetëm.